Telefon
0766 610 286
Adresa de e-mail:
office@subadecor.ro

Despre noi

Un crampei din viata mea…

Care vorbeste despre zestrea mea, legata cu siguranta de Divinitate: PICTURA.

As vrea sa pot spune ca eu am descoperit pictura, aceasta arta nobila, de inplinire interioara, de regenerare suleteasca, dar de fapt a fost invers: pictura m-a descoperit pe mine, indragostindu-se de fiinta mea blajina, de degetele mele firave facute doar sa minuiasca pensula. Cred asta din tot sufletul.

Aceasta uniune cu pictura a inceput prin anii 90. Eram in clasele primare cand, cu ocazia unui concurs de pictura religioasa , profesoara mea de desen Ardelean Luminita careia ii multumesc si astazi pentru incurajari si pentru perseverenta cu care mi-a indrumat pasii urmatori si bunica mea, m-au inspirat deosebit pentru a picta.Lor le datorez total si le multumesc profund.

Sufletul meu de copil a descoperit atunci, prin pictura, inspiratia, dragostea pentru Dumnezeu, pentru semeni, tot ceea ce inseamna Divinintate si tot ce inseamna realism. Am incercat sa aduc acestea in viata mea, sa le dau o forma care sa rezoneze cu mine.

Poate pentru a ma revansa in fata Divinului sau poate pentru a transmite sferelor inalte ca mi-am inteles menirea si ca o imbratisez cu toata dragostea si fiinta mea am inceput sa pictez. Icoane in biserici au fost primele incercari. Aceste picturi oglindeau atat varstra mea frageda cat si realismul de care am avut atat de multa nevoie in viata.

Mai apoi, odata cu invatarea de noi tehnici si dupa absolvirea facultatii, dupa ce am obtinut un masterat in restaruare, pasiunea si dragostea mea, Pictura, au devenit meseria mea.

Necesitatea celor din jur pentru frumos m-a facut sa diversific lucrarile mele, am inceput sa pictez pe panza, sticla, ceramica,pereti dar mai ales Mobila pictata , ceea ce imi este drag mie si imbina perfect cele doua haruri pictura si mestesugul. Pictura pe mobilierul prelucrat de un tamplar ,reprezinta surprinderea unor clipe de poveste, momente din viata sau natura prin care eu pictorul cu ajutorul pensulei le redau pe mobilier , devenind astfel momente vesnice, momente unice in casele fiecaruia.

Astazi cand produsele de serie ne au inundat viata , mobilierul personlizat, pictat si patinat manual , poate deveni pata de culoare , ce da personalitate , rafinament ,caldura in orice locuinta.

Vazandu-va pe dumneavoastra, clientii mei fericiti am ajuns sa traiesc o bucurie deplina cand pot sa implinesc dorinte si vise in casele fiecaruia prin obiectele de mobila pictate de mine, obiecte cu o mare valoare atat in prezent dar mai ales in timp. Ma bucur alaturi de fericirea din ochii unui copil care intra intr-o camera pictata de mine, camera transformata intr-un templu de vise pentru el si parintii lui, ma bucur alaturi de cuplul tanar care si-a implinit dorintele prin picturile mele din noul lor cuib de viata, ma bucur alaturi de toti cei care zambesc atunci cind vad ce iese din mainile mele si piesele mele de mobilier le incanta viata .

Asta imi da putere si inspiratie sa continui sa fac si sa aduc multor altora fericire prin pictura mea de pe piesele de mobilier realizate in micul atelier de tamplarie.

Astept cu nerabdare sa ma descoperiti si sa va bucurati de lucrarile mele in casele voastre pentru mult timp , caci dincolo de pereti exista sufletul caminului in care locuim.

Multumesc lui Dumnezeu pentru har, ficei mele pentru rabdare si dragostea si tuturor pentru bucuria cu care primesc munca mea in viata lor!

Timisoara,o zi de Septembrie ,cum altfel decat plina de culoare!

Claudia

SUBA DECOR – povesti pictate…